O meni

Rođena sam u Slavonskom Brodu 1984. godine, gdje sam završila osnovnu i srednju školu. Po završetku srednje škole, 2003. godine upisujem Ekonomski fakultet u Osijeku, smjer financijski menadžment, koji završavam nakon 4 godine studija. Kao diplomirana ekonomistica vraćam se u rodni Slavonski Brod, gdje započinjem svoj poslovni put.

U Gradsku upravu Slavonskog Broda dolazim 2009. godine na mjesto pripravnice u Upravno odjelu za financije i računovodstvo gdje svoj staž gradim do 2010. kada postajem viši stručni suradnik za javnu nabavu u istom odjelu. Nakon tri godine postajem predsjednicom Skupštine Razvojne agencije Grada Slavonskog Broda, a jedan od glavnih projekata za koji sam se izborila bio je osiguravanje ITU-a i u Slavonskom Brodu.

Zamjenicom gradonačelnika Slavonskog Broda postajem 2013. godine, a tu funkciju obnašam i danas, već drugi mandat zaredom.
Moj poslovni put u Gradskoj upravi od pripravnice do dogradonačelnice omogućio mi je uvid u sve aspekte vođenja grada, a svaki odjel „znam kako diše“, što je u čijoj nadležnosti i kome se obratiti za koje zadaće.

Privatni život ispunjava moj prekrasni 8-godišnji sin, koji je centar mog svemira. Uz poslovne dužnosti i obaveze, uvijek nalazim vremena za njega i tako slobodnog vremena gotovo da i nemam, ali kada ga nađem, volim se opustiti uz dobru knjigu ili poslušati dobar rock ili blues album.